Alku

Ristijärven metsästysseura on perustettu vuonna 1947 ja jäseniä on tällä hetkellä noin 300. Metsästysmaita pienriistalle on noin 15 000 hehtaaria ja suurriistalle noin 17 000 hehtaaria. Voit lukea perustamisasiakirjoja (skannattuja).

sunnuntai 11. joulukuuta 2016

SuurpetometsästyksestäJotta ei tulisi lisää sekaannuksia ja väärinkäsityksiän, niin tässä ote seuran kesäkokouksen pöytäkirjasta.9.     Suurpetometsästyksen yhteyshenkilö
Suurpetometsästyksen yhteyshenkilö on Jari Suutari ja varalla Risto Karjalainen.


10.     Suurpetometsästyksen vieraslupakäytännöstä päättäminen

Toimitaan edellisvuoden mukaisesti.

Pelisäännöt suurpetojen metsästykseen:

-  RMS:n alueella suurpetojen metsästys tapahtuu aina suurpetometsästyksen yhdyshenkilön kautta. Kun ”tilanne” on päällä, niin asiasta ilmoitetaan Jari Suutarille ja Eero Pyykköselle (luvan haltija).

-         Karhunmetsästykseen on mahdollista osallistua RMS:n metsästysalueilla myös seuran ulkopuolisilla metsästäjillä. Kuitenkin siten, että RMS:aan kuulumaton metsästäjä voi osallistua metsästykseen vain jos hän on jäsenenä jossakin suurpetoyhteislupaan (Ristijärvi-Paltamo-Puolanka) liittyneistä metsästysseuroista. Lisäksi mukana on oltava aina RMS:n jäsen, joka vastaa metsästyksen järjestelyistä ja laillisuudesta.
  
-      Ilveksen ja suden metsästykseen on mahdollista ottaa mukaan seuran ulkopuolisia metsästäjiä Eero Pyykkösen petoyhteisluvan (Ristijärvi-Paltamo-Puolanka) jäsenseurojen alueelta. Mukana on oltava aina RMS:n jäsen, joka vastaa metsästyksen järjestelyistä ja laillisuudesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti